Starity

Kate Moss júliusban férjhez megy?

2011. február 05. 12:12   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak Kate Middleton fog pompás körülmények között férjhez menni a közeljövőben, hanem az egyik legnagyobb modellikon, Kate Moss is.

hirdetés
Kate Moss júliusban férjhez megy?

Már régebben is születtek pletykák a sztárpár közelgő esküvőjéről, de nem bizonyultak igaznak. Most ismét azt csiripelik a madarak, Kate Moss és Jamie Hince megházasodnak! Bennfentesek szerint a sztárpár nagyon boldog együtt. Kate először a hétéves lányának – aki az exbarátjától, Jefferson Hacktől származik –, Lilának mondta el, aki rettentően örült a hírnek.

A New York Daily News értesülései szerint a pár a hét elején eljegyezte egymást. A Harper’s Bazaar magazin pedig azt írja: The Kills együttes gitárosa egy 20-as évekbeli vintage eljegyzési gyűrűvel jegyezte el Kate-et.

A nagy napot már ki is tűzték, mégpedig 2011. július 2-ára. Azt nyilatkozták, hatalmas bulit akarnak, amiért mindent megtesznek, hogy emlékezetes maradjon. Kate kivirultan viccelődött: azt mondta, nem Kate Middleton, hanem ő lesz a híresebb Kate, aki férjhez megy.

És a ruha? Hisz ez az egyik legnagyobb kérdés.  Egyet biztosra tudhatunk: Kate-nek rengeteg divattervező barátja van, így nehéz lesz a választás, mert már most rengetegen jelentkeztek, és ajánlatokat küldenek Kate-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek