Starity

Magyarországra érkezik James Bond

2011. február 05. 16:04   |   Szerző: Kido

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon kedvelik Magyarországot a filmgyártók és klipkészítők, gondoljunk csak a Van Helsingre vagy Katy Perry újabb videoklipjére, a Fireworkre. Ezúttal a 007-es ügynök érkezik hazánkba egy forgatásra, magyar szereplőkkel az oldalán.

hirdetés
Magyarországra érkezik James Bond

Nem elég, hogy kis hazánkban forgat James Bond megformálója, Daniel Craig, mellette játszik egy eddig még ismeretlen magyar hölgy, Tóth Mónika is.

Ugyan nem egy következő 007-filmről van szó, hanem egy történelmi ihletésű moziról, ráadásul Daniel is csak mellékszereplő a történetben, a tények nem változnak: Magyarországon készül egy újabb (várhatóan sikeres) film, és Mónika lesz Craig társa.

A magyar hölgyet egy modellügynökségen keresztül választották ki, ahol pluszpont volt kitűnő orosz nyelvtudása és csinos külseje is. A filmet már forgatják, amelyben Mónika orosz kémnőként szerepel a jelenlegi James Bond-filmek címszereplője oldalán.

A film négy főszereplős, a producer (Keserű Sándor) és a színészek többsége magyar. A történelmi dráma az 1945 körüli korszakot mutatja majd be. Daniel Craigen kívül Rachel Weisz is látható lesz majd a történetben, szóval ismét sztárdömpingre számíthatunk. A filmet két év múlva láthatjuk majd a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek