Starity

Ed Westwick kiszáll a Gossip Girlből?

2011. február 06. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész egy interjúban elárulta: kész kilépni a Gossip Girlből, hogy más szerepekben is kipróbálhassa magát.

hirdetés
Ed Westwick kiszáll a Gossip Girlből?

Ed Westwick készen áll, hogy távozzon az Upper East Side-ról. A Gossip Girlből jól ismert Chuck Bass vitathatatlanul a legjobb karakter a sorozatban, ám Ed a minap a Tatler magazinnak adott interjújában elárulta, tényleg kész kilépni.

„Ez a munkáról szól, tudjátok, az érzés, amit a munkától kapsz. Ez volt az, amikor megkaptam Chuck Bass szerepét még a kezdetek kezdetén. Lenyűgözött akkor. De most, hogy teljesen őszinte legyek, én készen állok valami teljesen mást csinálni – mesélte. Majd hozzátette:  – Feltöltődés volt játszani, távol egy s*ggfej szerepétől, és valaki mást játszani, aki több, mint én  jó fiú, és akinek van szíve, lelke és megtalálja a helyét a világban.”

A színész egyébként a sorozat mellett két filmet is vállalt: az egyik a Chalet Girl, amelyet február 17-én mutatnak be az amerikai mozik, míg szerepet kapott Clint Eastwood készülő produkciójában is, a J. Edgarban, ami 2012-ben kerül a mozivásznakra.

Ed mellett Leighton is távozni fog a sorozatból két éven belül, hiszen akkor jár le a szerződése: Azt hiszem, van egy régi mondás arról, hogy mindent a csúcson kell abbahagyni...” – nyilatkozta „Blair” az E! Online-nak.

A Zap2it megkérdezte erről a sorozat egyik producerét, Stephanie Savage-et is: „Mi egyelőre csak arra összpontosítunk, hogy befejezzük a negyedik évadot, és forgathassunk egy ötödiket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek