Starity

LL Junior: „A zene olyan, mint a szex!”

2011. február 06. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekest egy nagykoncertjének próbáján faggatta a Tabu tv riportere, aki rengeteg zenészbölcsességet tanult a mestertől.

hirdetés
LL Junior: „A zene olyan, mint a szex!”

LL Juniorra nem lehet azt mondani, hogy szürke egyéniség. A roma rapper ezúttal az egyik nagykoncertjének próbáján bizonyította a rátermettségét: a Tabu tv stábját vezette be a kulisszák mögé. „Nagyon boldog vagyok attól, hogy abból élhetek meg, amit szeretek csinálni, és hogy a szerelmem a hobbim és a munkám egyaránt. Ha tíz órát próbálsz, énekelsz és táncolsz, az megterheli az ember testét és az agyát is, de megéri csinálni!” – meséli Junior a tabutv.hu riporterének az öltözőjében. 

A művész olyannyira szerencsésen választott társakat maga köré, hogy a táncosai, a zenészei és az összes többi közreműködő is egy igazi nagy családként mozog a fellépések és a koncertek alatt. „A zenei producerem szórakoztatta magát a próba alatt azzal, hogy Michael Jackson után Michaelnek hívott, én pedig elkezdtem hallgatni erre a névre... Egyébként ezen kívül is van még rengeteg személyiségem: most épp a kedves, aranyos lufihajtogató fiúcska áll itt” – viccelődik a Tabu tv videójában LL Junior.

„A zene meg a szex mind olyan dolog, amiről nem beszélni kell, hanem csinálni. Nem tudok túl sokat mondani a zenémről, inkább azt ajánlom az embereknek, hogy jöjjenek el a koncertekre, hogy élvezzék és hallgassák azt, amit csinálunk!” – osztotta meg a roma rapper.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek