Starity

Megszületett Tobias Moretti harmadik gyermeke

2011. február 08. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pénteken megszületett Tobias Moretti harmadik gyermeke! A színész tavaly ősszel osztotta meg az örömhírt rajongóival, miszerint felesége ismét várandós. Ma pedig már három gyermek büszke édesapja.

hirdetés
Megszületett Tobias Moretti harmadik gyermeke

Tobias Moretti nagyon boldog. 2010 őszén lelkesen osztotta meg rajongóival a hírt: nemsokára ismét atyai örömök elé néz. Azóta eltelt már fél év, s a kis jövevény megérkezett végre.

A színész leánygyermeke 2011. február 4-én, pénteken délután jött világra egy innsbrucki klinikán, 3,3 kilogrammal, ébenfekete hajjal. A mama és a baba is jól vannak. A pici a Rosa Cäcilia Moretti nevet kapta. Érdekesség, hogy a szülésnél a bába és az orvosok mellett Tobias is jelen volt, és végig segített feleségének, amiben csak tudott.

Tobias nemrég azt nyilatkozta, hogy egy kis időre visszavonul, és februártól egy darabig nem vállal el semmilyen munkát – kivéve a színházi szerepléseket –, hogy többet lehessen számára oly kedves családjával, mely most végre a várva várt új taggal bővült.

„Nagyon boldogok vagyunk mindannyian. A gyerekek is örülnek a testvérkének. Hála illeti a bábát, Annie Harmot és a fantasztikus Siegfried Hessler és Peter Hinton doktor urakat, hogy segédkeztek az én kicsikém világrajötténél” – írta lelkesen e-mailben a TT.com online lapnak Moretti. A bizonyíték minderre pedig az a fotó, melyet csatolt hozzá.

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek