Starity

Megvannak Charlie új angyalai

2011. február 08. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos színésznő neve felmerült már a készülő televíziós sorozat kapcsán, de a három főszereplő angyal neve csak most került hivatalosan nyilvánosságra.

hirdetés
Megvannak Charlie új angyalai

Hónapok óta terjengenek a pletykák, hogy a népszerzű Charlie Angyalai című sorozat is beáll azon televíziós produkcióknak a sorába, amelyekből  felújított remake-változat készül. Számos színésznő neve felmerült már a sorozattal kapcsolatban, említhetnénk akár a vadóc Megan Foxot vagy a Gossip Girl szépséges színésznőjét, Blake Livelyt is. Tegnap délután lehullott a lepel, és nyílvánosságra hozták, hogy végül kik lesznek azok a dögös csajok, akik újra akcióba lendülnek, hogy megküzdjenek a rosszfiúkkal.

A készítők úgy döntöttek, hogy a Friday Nights Lights sorozat sztárjának, Minka Kellynek adják meg a lehetőséget, hogy megformálja az egyik angyal karakterét. A lány szereke amúgy is jól fut, hiszen a The Rommate című filmet most mutatják be a mozik, és a csillaga magasan ível felvelé. A másik két angyal a General Hospital sorozatból ismert, Annie Ilonzeh, és a Transofmers szőke sztárja, Rachael Taylor lesz. 

A sorozat forgatása a jövő héten kezdődik meg. A modernkori angyalok Miamiban űldözik majd a rosszfiúkat. A jó forgatókönyvre a garancia Miles Millar és Al Gough neve, akik többek között a Smallville társírói is, és természetesen az örök angyal, Drew Barrymoore, aki producerként vesz részt a munkálatokban. 

Az érdeklődés a sorozat iránt már most hatalmas. A nézettséget legalább olyan magaslatokba jósolják, mint amit a Született Feleségek vagy a Grace Klinika elért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek