Starity

Márciusban jön a Suite Life-film

2011. február 13. 15:03   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Suite Life on Deck című Disney-sorozat filmváltozata 2011. március 25-én kerül bemutatásra Amerikában.

hirdetés
Márciusban jön a Suite Life-film

A Suite Life on Deck című sorozat harmadik évadja már hónapok óta fut az amerikai Disney Channelen, ám a csatorna nem hagyja nézőit Zack, Cody, London és Bailey új kalandjai nélkül: a nagy sikerű sorozat filmváltozata  ugyanis 2011. március 25-én kerül bemutatásra az amerikai Disney Csatornán.

A Disney új vígjátékában Cody (Cole Sprouse) egy új tudományos programban szeretne részt venni, ám testvére, Zack (Dylan Sprouse) összetör egy több milliárdot érő csúcstechnológiás kukatóberendezést, ezért Codyt kirúgják a programból. A Martin ikrek ezután csatlakoznak a Gemini programhoz, ahol olyan erős kötelék fűzi őket össze, amilyen még soha: megtudják, mit tesz, mit érez, mire gondol a másik. Ám a program várhatóan rengeteg baja sodorja őket az ikreket.

Természetesen a filmben nem csak a Sprouse ikreket láthatjuk viszont: megjelenik a képernyőn Brenda Song, Debby Ryan, Phill Lewis és Matthew Timmons is.

A Disney Channel képernyőjén napjainkban meg is jelent a várva várt film első előzetese a rajongók nagy örömére:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek