Starity

Lesz új Jordin Sparks és Chris Brown duett?

2011. február 14. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jordin Sparks és Chris Brown 2008-ban hatalmas slágert csinált közös dalukból. Vajon lesz No Air második rész is?

hirdetés
Lesz új Jordin Sparks és Chris Brown duett?

Már pár hónapja felröppent a hír a Twitteren, miszerint Jordin Sparksnak újra Chris Brownnal kellene dolgozni. Erre az énekesnő csak annyit felelt egy tweetben, hogy „Talán... én benne lennék”.  

Az 53. Grammy-díj-átadón Jordin erről adott egy kis információt, mely szerint lehetséges az új duett: „Én szeretem Christ, szerintem ő csodálatos. Ő velem mindig is úriember volt, főleg amikor együtt dolgoztunk  mondta Sparks. Tudom, hogy az emberek nagyon kritikusak, de szerintem Chris azóta próbált jobb ember lenni, legalábbis olyan dolgokat cselekszik, mond, tesz, melyek erre utalnak. Úgy gondolom, mindenki megérdemel egy második esélyt. Igen, szeretnék vele dolgozni megint.” 

A hírek szerint Chris is hajlik a dologra, bár ő még nem adott konkrét választ. Nem lenne csoda, hiszen mindketten idén adják ki új stúdióalbumukat. 

Tény, hogy 2008-ben e két zenész hatalmas slágert csinált, hiszen a Billboard listáján is három héten át birtokolta a harmadik helyet. 

Úgy néz ki, három év után újabb népszerű dal születésére van esély. Vajon lesz olyan nagy sláger, mint a No Air?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek