Starity

VV Béci múltja sem makulátlan

2011. február 15. 13:01   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 szereplőinek java így vagy úgy már megfordult a médiában. Akik pedig mégsem, azok a botrányos előéletük miatt kerülnek előbb-utóbb a figyelem középpontjába.

hirdetés
VV Béci múltja sem makulátlan

A műsor előrehaladtával sorra derülnek ki az egyes résztvevőkről, hogy nem az átlag „utca embere” kategóriába tartoznak, mint ahogy a tévécsatorna azt tálalni próbálja a nézők felé. Napvilágot láttak már a hírek szinte minden szereplőlányról, akiknek erotikustáncos-, erotikusmodell- vagy pornós múltjuk van. Gina, Szandika, Zsuzsi és Béci testvére, Gigi is élt már a testéből. Ugyanilyen kategóriába tartozik a fiúk közül Jerzy is, aki szintén a testével kereste a kenyerét korábban.

A korábban magyar underground-közegben tevékenykedő Young-G nevű rappert valószínűleg nem sokan ismerik, pedig az elmúlt hónapokban belőle lett az egyik legfelkapottabb médiaceleb kis hazánkban. Ő Rácz Béla, alias VV Béci, aki már több mint két hónapja élvezi a villa szolgáltatásait. A rappertanonc az egyik zenei oldalon írt magáról leleplező bemutatkozást, melynek elolvasása után mindenki számára világossá válhat, hogy a tv-csatorna igen szorgosan takargatja nézői elől a tényeket.

Zsivány kis diák voltam egész életemben. Mindig tudtam, hogy amit akarok, azt valóra is, váltom! Sokat rosszalkodtam általános iskolai éveimben: loptam, csaltam, hazudtam, és rendőrségre járkáltam! Hehe... Mindig valami nagyot akartam alkotni. Sokat bandázgattunk a haverjaimmal együtt, és megalapítottuk azt a bandát, amiben a fiatal bűnözőgyerekek voltak a tagok! Az Ltb. (LakóTelepi Banda) nevet kapta, mert szinte mindig a lakótelepen Gangeztünk! Húúú, milyen nagy volt a sok p*na, k*rva jó bulik, zsiványkodások és behajtások!”

Béci a mai napig sem hazudtolja meg saját magát. A Való Világ hivatalos weblapján azt írja, hogy az volt élete legizgalmasabb történése, amikor menekültek a rendőrök elől. A Rácz fiú Facebook-profilja is arról tanúskodik, hogy ő nem egy visszafogott tánctanár: egyik fotóján egy fegyverrel keménykedik.


Rácz Béla, azaz VV Béci

A Való Világ történetében nem Béci az első, akinek dolga akadt a hatóságokkal. Bűnszervezetben elkövetett kábítószerrel való visszaélésért 7 év fegyházra ítélte a Fővárosi Bíróság az RTL Klub Való Világ című műsorából ismert Segalt, még 2009-ben. Akkor azt gondolhattuk, hogy a csatorna tanult a történtekből, s csak olyanokat futtat, akiknek makulátlan az előéletük. Béci egyébként már szerepelt az RTL Klub által üzemeltetett Cool TV egyik műsorában is. VV Olivér pedig a VIVA-n vezette korábban a Megawatt című zenei műsort.

Az eddigi információk alapján – miszerint szinte minden szereplő kétes múltú, illetve a médiában jártas személy –, felmerül a kérdés, hogy a szavazásoknak van-e bármilyen valós jelentősége, vagy már előre megírt forgatókönyv alapján zajlanak az események a beszavazástól kezdődően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek