Starity

Árulkodó képek láttak napvilágot VV Gigiről

2011. február 16. 15:03   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van, aki odavan érte, és van, aki ki nem állhatja. Eddig is többektől kapott éles kritikákat a Való Világ testvérpárjának női tagja – kétségtelen tény, hogy Béci után Gigi múltját tekintve is bőven van min élcelődni.

hirdetés
Árulkodó képek láttak napvilágot VV Gigiről

A napokban az internetre felkerült pár érdekes fotó, melyen a Való Világ szexi fekete üdvöskéje látható az Erotika kiállításon egy önmagáért beszélő topban. Gigiről nem ez az első eset, hogy pikáns titkok derülnek ki.

Szinte alig kezdődött még el a „valóság”-show, mikor szárnyra kapott a hír, hogy a még most is játékban levő villalakó, Béci húga a villábaköltözés előtt pornófilmben is szerepelt. Több lánnyal közösen véres jelenetet produkáltak, melyet leginkább erotikus horrornak lehetne titulálni. A leszbikus jelenetben Gigi, egy kard és egy másik lány volt a főszereplő, és csupán falatnyi textil takarta testét.  


Rácz ildikó, azaz VV Gigi az Erotika kiállításon (Fotó: subba.blog.hu)

Gigi csak 17 éves volt, amikor megkérte barátnőjét, Susan Pearl pornószínésznőt, hogy vezesse be őt is a szakmába. „Amikor Gigi megkért, hogy szerezzek neki gogotáncos munkát, azonnal beajánlottam néhány helyre, hiszen gyönyörű lány, és igazán jól mozog. Csak jót tudok róla mondani, eddig akárhova küldtem, mindenkitől hálálkodó SMS-eket kaptam. Mindenhol meg voltak elégedve Gigi teljesítményével, itthon és külföldön egyaránt. Azért buknak rá annyira a férfiak, mert egyrészről tündéri kislány, másrészről viszont szexuális állat” – meséli Susan Pearl, aki elmondta azt is, hogy a szadista leszbikus szexfilmek – melyekben már Gigi is domborított – igazából semmi. Úgy gondolja, hogy a megrendelők elképzelhetetlenül beteg dolgokat kérnek a lányoktól. Erre jó példa az a pár fotó, melyeken Gigi az áldozat, akit a gonosz lányok levetkőztetnek és felakasztanak.

Ildikó egyik közvetlen ismerőse szerint a lány teljesen megjátssza magát a villában, valószínűleg a szülei miatt, mert szerinte ők mindeddig nem tudták, hogy a lányuk igazából a testével keresi a kenyerét. „A villában nagyon édesnek mutatja magát, de ez pusztán taktika, mert valójában abszolút nem ilyen. Egyik nyáron együtt dolgoztunk külföldön, és egy fedél alatt is laktunk. Egyáltalán nem volt ilyen házias, nem takarított, és nem sündörgött állandóan a konyhában. Az pedig nem igaz, hogy Gigi »csak« táncol” – ecsetelte a neve elhallgatását kérő ismerős.


Rácz ildikó, azaz VV Gigi az Erotika kiállításon (Fotó: subba.blog.hu) 

Ezek után sokakban felmerülhet a kérdés, hogy hol volt Gigi „erkölcsös” bátyja, Béci, amikor a filmek készültek, és hol volt, amikor a lány magára vette a kihívó ruhaneműt?

Jerzyről, Gigi villabeli párjáról is napvilágot láttak a hírek korábban, miszerint meztelen fotók készültek róla, és videofilmeken maszturbált. A műsort rendszeresen követő nézők tudják: Gigi és Jerzy között szerelem szövődött. Azonban VV Zsófi a villából való távozása után azt nyilatkozta velük kapcsolatban, hogy szerinte a párocska tagjai közé állhat majd, ha később mélyrehatóbban tanulmányozni kezdik egymás múltját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek