Starity

Nótár Marynek a videoklipje elúszott!

2010. május 24. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nótár Mary karrierje egyre magasabb fokozatokba lép, egyre többen ismerik, amely leginkább tv-s szereplésinek köszönhető. Mary egy videoklipet ígért még decemberben, de máig még hírt se hallani erről a bizonyos klipről.

hirdetés
Nótár Marynek a videoklipje elúszott!

Nótár Mary számára már nem ismeretlen egy klipforgatás nehézségeit átvészelni. 2006-ban még Bódi Csabival együtt járták az országot, elkészítették a Nyugtalan érzés című klipet, majd 2008-ban szinte mindenki által ismert és még inkább kedvelt Összetart a dal című számot forgatta két kollégájával és barátjával L.L. Juniorral és Stefanoval, már a Magic World Media szárnyai alatt.

Erre a trióra tovább jellemző a közös, fergeteges lemezbemutató koncert, melyet hagyományosan a Petőfi Csarnokban december elején rendeznek meg. Nótár Mary 2009-ben megjelentetett albumját, az Érzéseket mutatta be.

A lemezbemutató koncert előtt a zene.hu felkérte Maryt egy interjúra, ahol a videoklip is a kérdések között szerepelt. Mary válaszában videoklipet ígért, és azt is elárulta, hogy két szám között gondolkodnak, de még nem sikerült választani.

Már május van, és januártól 8. szólólemezét készítik augusztusi megjelenésre, videoklipről szó sem esett, de a pletykák szerint L.L. Junior hamarosan új klippel fog jelentkezni a Hozzám tartozol című számból.

Vajon ezt is magával vitte az ár, vagy egyszerűen nincs rá idő, vagy igény? Ezt mindenki döntse el maga. Egy biztos: Nótár Mary augusztusban új lemezzel jelentkezik, amelyet a rajongók kitörő lelkesedéssel várnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek