Starity

Elkészült Vanessa Hudgens első tetoválása

2011. február 18. 16:04   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood ismét „tetkólázban” ég. Miley Cyrus után Vanessa Hudgens vágott bele a dologba, és el is készítette első tetoválását, egy pillangót.

hirdetés
Elkészült Vanessa Hudgens első tetoválása

A High School Musical egykori Gabriella Monteze is elkészítette első tetoválását, amellyel belépett a hollywoodi tetkós sztárok klubjába. A nemrég megjelent képek alapján ez nem csupán henna, hanem igazi tetoválás.

Rajongók ezrei találgatják a hirtelen döntés okát: sokak szerint a Zackel való szakítása ihlette meg a lányt, de van aki azt állítja, Vanessa csupán egy kis változásra vágyott.

A 22 éves színésznő egy pillangót tetováltatott a nyakára. Ruby Rose, az egyik ismerőse írta a Twitteren, hogy Vanessa a nyaka és a bordája között gondolkozik.

„Ne engem hibáztassatok... de lehet, hogy én győztem meg Vanessa Hudgenset, hogy tetoválást csináltasson!”pötyögte az újabb tweetjét, amit három fotó követett Vanessáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek