Starity

A Jonas testvérek külön utakon

2011. február 18. 20:08   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jonas Brothers tagjai teljesen külön utakat járnak, de mégsem oszlottak fel. Hogyan tovább?

hirdetés
A Jonas testvérek külön utakon

A Jonas testvérek egészen külön utakat járnak. Főleg Joe és Nick vannak a középpontban, hisz naponta fotózzák le őket különböző producereknél, illetve stúdióban vagy forgatási helyszíneken. De Kevin szinte teljesen eltűnt. Persze róla is készülnek új fotók, de egy jel sem árulkodik arról, hogy dolgozna-e valamilyen új projekten.

Joe Jonas szólóalbumon dolgozik, sőt, Twitter-profilján szólóturnéra célozgató tweeteket küldözget. A rajongók alapítottak egy #JoeJsolotour csoportot, amelyet Joe is elcsiripelt. Producere, Danja  azt szeretné, hogy az albumon szereplő dalok stílusa nem egyszerű popzene lenne a társadalom számára, hanem annál sokkal több. Erről többet sajnos nem akartak beszélni, mivel nagy meglepetést akartak okozni.

Továbbá a középső Jonas kapott egy kisebb szerepet a Funny or Die Valentin-napi epizódjában, ahol saját magát alakította. Ő volt a meglepetésvendég Emily számára, akit Dave hívott, a lány párja. A fiú el akarta venni feleségül, de végül itallal locsolkodás lett a vége. Dave őt hibáztatta, de Joe helyrerázta a fejét egy csattanós pofonnal.

Nick már korábban belekezdett szólókarrierjébe, amikor megalapította saját zenekarát, a Nick Jonas and the Administrationt. A fiatal lányok egyik nagy kedvence megígérte a rajongóinak, hogy ez nem fogja befolyásolni a Jonas Brothers további munkálatait. Azonban ez nem így történt.

Nick ismét producerénél tölti a legtöbb idejét. A stúdiójukban dolgozott már Jasmine Villegasszal, Jordin Sparksszal, vagy Cody Simpsonnal és a testvérével, Alli Simpsonnal. Azt nem mesélte, hogy újabb szólóalbumán munkálkodik, vagy új Jonas-albumon dolgozik-e, de az biztos, hogy ezen a korongon ismét ő lesz a középpontban.

Szerepet kapott Matthew Perry sorozatában, a Mr. Sunshine-ban, ahol szintén zenészt alakított. De most ismét felkérést kapott, bár még nem hivatalosan: az ABC sorozata, a No Ordinary Family csapata Twitter-profiljukon írtak a Mr. Presidentként becézett fiúnak, hogy szereték őt látni sorozatukban.

Amíg a két fiú teljes erővel dolgozik karrierjük építésén, a legidősebb, Kevin Jonas egyáltalán nincs a középpontban. Miután megtartották esküvőjüket szerelmével, Danielle Jonasszal, nem sokat hallani róla. Nyilvánvalóan babaprojektükön dolgoznak, de ebben sem lehetünk biztosak.

Ezek után mégis azt állítják, hogy a banda egyben marad, és még új albumot is készíteni szeretnének. Vajon számukra mi a fontosabb – saját karrierjük, vagy a Jonas Brothers?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek