Starity

Blake és Leighton a tervezők kedvencei

2011. február 18. 23:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively saját szandállal, míg Leighton Meester saját táskával büszkélkedhet – természetesen a leghíresebb tervezők saját keze munkája van benne.

hirdetés
Blake és Leighton a tervezők kedvencei

A napokban került piacra Chr istian Louboutin egyik legújabb szandálja, amelyet nem más, mint a Gossip Girl sztárja, Blake Lively inspirált. A fiatal színésznő sokszor hangoztatta, mennyire odavan Louboutin lábbelijeiért – tavaly év végén tiszteletét tette a Regis & Kelly show-ban is, ahol szintén magasztalta a tervező munkáit –, olyannyira, hogy egyszerre akár több tucatot is képes megvásárolni belőlük: „Vannak nővéreim, meglepem őket, meg a barátnőimet is. Persze azért magamnak is hagyok belőlük” – nyilatkozta korábban a sorozat Serenája.

A róla elnevezett darab után a következőket mondta: „Minden éjjel ezzel a cipővel a párnám alatt akarok elaludni. Ti mit gondoltok a »The Blake« elnevezésű szivárványszíjas bőrszandálkáról?” – kérdezte. Majd elmesélte saját véleményét is a topánkáról: „Nekem nem ez a személyes kedvencem, de mivel rólam nevezték el, tuti megveszem.”

 
Christian Louboutin: The Blake

A cipő után pár nappal – a szerelmesek ünnepén – megjelent a Leightonról elnevezett táska is. Az aprócska, ám gyönyörű kiegészítőt Marc Jacobs tervezte, és piros szatén anyagból készült.

 
Marc Jacobs: Leighton

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek