Starity

Kim Kardashian végül mégis stúdióba vonult

2011. február 19. 07:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A valóságshow-sztár The Dreammel fog dalt készíteni, mely bevételének felét rákellenes alapítványoknak küldik el.

hirdetés
Kim Kardashian végül mégis stúdióba vonult

Elég nagy kavarodások voltak azzal kapcsolatban, hogy fog-e albumot készíteni Kim Kardashian. Először úgy tudtuk, Kim és Kanye West fog duettet énekelni, majd bejelentették, hogy a dala nem fog felkerülni egyetlen lemezre sem, hiszen nem szeretne betörni a popiparba.

De most végre kiderült, Kim énekelni fog, méghozzá jótékonysági célból. Kim Kardashian és Terius Youngdell Nash – akit inkább The Dreamként ismernek – összedobnak egy dalt. Még nem tudni, duett lesz-e, vagy az amerikai R&B-énekes csupán segít Kimnek alkotni, de a végeredményt már mindenki izgatottan várja.

„Oké, srácok, úgy gondoltam, megosztok veletek néhány különleges képet az első napomról a stúdióban The Dreammel! Nagyon jó élmény volt! Nagyszerű volt olyat tenni, amit még sosem próbáltam, és csak jókat mondhatok nektek róla” tette közzé a blogján Kim.

A dal teljes bevételének az 50%-át egy rákellenes alapítvány kapja meg, ugyanis The Dream és maga Kim is elvesztette egyik szülőjét a rákbetegség miatt, tehát fontosnak tartják, hogy segítsenek pénzt gyűjteni a jótékonysági szervezetnek.

„Remélem, tetszeni fog nektek a dal. Pár hét múlva láthatjátok is majd az egyik epizódban. Ne menjetek sehova, mert a többi stúdiófotómat és videómat is fel fogom rakni ide, a blogomra!” – zárta a blogbejegyzést a lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek