Starity

Brittany Murphy férje gyógyszerekbe menekült?

2010. május 25. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brittany Murphy távozása után mindössze néhány hónappal teljesen hirtelen halt meg férje 32 éves korában, saját Los Angeles-i otthonában.

hirdetés
Brittany Murphy férje gyógyszerekbe menekült?

Az ott lévő, halálát kutatók hozzátették, hogy lehet, hogy a gyógyszerek véletlen túladagolása miatt ragadhatta magával Simon Monjack-et a halál. Még nincs hivatalos bizonyíték, de egy hihető forrás elmesélte: "Sok piruladobozkát találtak az éjjeliszekrényen a hálószobában: néhány üres volt."

Ez világosan és hátborzongatóan hasonló Simon felesége, Brittany Murphy decemberi halálához, miután nála is drogot találtak. Ugyanabban a hálószobában ugyanazon a polcon, mint a mostani esetnél. Az éjjeliszekrényen levő kábítószerek közül elég sok volt ugyanazon típusú, mint amit Brittany-nél találtak. De a színésznő halála természetesnek (nem öngyilkos szándékúnak) bizonyult.

Simon már egyszer átélt egy szívrohamot novemberben az LAX-nél. Brittany anyukája, Sharon Murphy fedezte fel Monjack testét. Szintén Sharon találta meg lányát decemberben.

Simon-hoz közelállók állítása szerint a férfi sosem heverte ki felesége halálát, gyakran borotválatlan volt és nagyon meghízott. Egy ismerős mesélt róla a RadarOnline-nak: "Az elmúlt hónapokban nem érezte jól magát. Nem tudta pontosan elmondani, miért, de fizikális fájdalmat érzett, ahogy érzelmileg el volt pusztítva."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek