Starity

Britney: az igazi visszatérés még hátra van?

2011. február 19. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves pophercegnő új videoklipje magyar idő szerint tegnap hajnalban látott napvilágot, ám menedzsere szerint második kislemeze ki fogja verni a biztosítékot.

hirdetés
Britney: az igazi visszatérés még hátra van?

Britney Spears videoklipje, a  Hold It Against Me  igazi visszatérőklip: bemutatja karrierjének kezdetét, a csillogást, a hírnevet, ártatlanságát, szerelmi életét, bukását, belső vívódását és talpraállását.

Azonban az énekesnő menedzsere, Larry Rudolph szerint a pophercegnő második kislemeze igazán különleges lesz.

„Van egy másik dal, amit az album megjelenése előtt be fogunk mutatni. Nem mondom 100%-ig biztosra, de megpróbáljuk. De amiről mi most beszélünk, az egy szörnyeteg. Tényleg az. Ennyire még sosem izgultam Britney-dal megjelenése miatt. Nagyon jó. Ebben a pillanatban csak ezt tudom mondani róla. A végső változatot még nem hallottam, de egy-két napon belül már fogom. Amit eddig hallottam belőle, az nagyon különleges és elképesztő. A rajongók nagyon boldogok lesznek tőle” – nyilatkozta az MTV Live Chat című műsorában.

Britney lemezén producerei a végső simításokon dolgoznak, és a csapathoz a napokban a Black Eyed Peas frontembere, Will.I.Am is csatlakozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek