Starity

Lady Gaga óvszerjelmezben adott interjút

2011. február 20. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig is megszokhattuk, hogy az énekesnőnek elég furcsa a ruhakollekciója, de most az eddigi legmeglepőbb ruhában jelent meg.

hirdetés
Lady Gaga óvszerjelmezben adott interjút

A híres énekesnő, Lady Gaga az egyik reggeli tv-műsroban, a Good Morning Americában egy kifejezetten furcsa ruhával rukkolt elő. A ruha gumiból készült, amit legfőképp azért viselt, hogy az emberek használjanak óvszert védekezésként.

A tehetség ezáltal a MAC kozmetikai világcég Viva Glam nevű, HIV elleni nemzetközi kampányának új arca is lett, ami miatt meghívták a Robin Roberts vezetésével működő műsorba, ahol ehhez a témához kapcsolódóan kérdezhették Lady Gagát.

„Mára egy latex óvszer ihlette szerelést választottam ki, mert azért vagyunk jelen, hogy a biztonságos szexről beszéljünk” – mondja Gaga lelkesen, aki 2011-ben csaknem 50 millió dollárt akar összegyűjteni az érintett kampány részére.

A híresség elmondta azt is, fontosnak tartja azt, hogy a gyerekek fiatal korukban kapjanak a szülőktől felvilágosítást a biztonságos szexről.

„Kislány voltam még, amikor anyukám beszélt velem a szexről, és fiatal koromban megtanított a tudatosságra és az óvatosságra. Én is arra szeretném buzdítani az embereket, hogy mindenki, aki teheti, a számára fontos személyekkel beszéljen ilyen dolgokról” – mondta Gaga.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek