Starity

Joliékhoz költözik a Pitt család

2011. február 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt szülei úgy vélik, fiuk és Angelina túl sok terhet vettek a nyakukba, ezért egy időre hozzájuk költöznek.

hirdetés
Joliékhoz költözik a Pitt család

Brad Pitt, aki a birtoka mellett házat építtet, azt tervezi, mindnyájan Franciaországba költöznek a színész szüleivel, Bill és Jane Pittel együtt, hogy segíthessenek a gyermeknevelésben.

„Az egész család oda fog költözni, amint elkészültek a renoválással. Jelenleg hat dadájuk van, mindegyik gyerekre jut egy. A tervük pedig az, hogy dadák nélkül, Billre és Jane-re támaszkodva jobb szülők legyenek” – nyilatkozta a család egyik barátja a The Sun magazinnak.

Nem ők az egyedüliek, akik otthagyták a nyüzsgő nagyvárosokat. Johnny Depp, aki élettársával és két gyermekével él Franciaországban, most így nyilatkozott: „El kell hagynotok Los Angelest, ha normális életet akartok. Ha elérkezettnek látjátok az időt, hogy gyermeket neveljetek és vigyázzatok a családotokra, akkor tegyétek meg. Van elég pénzetek ahhoz, hogy kikapcsolódjatok és lazítsatok egy másik helyen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek