Starity

VV Zsófi rapperi babérokra tör?

2011. február 21. 19:07   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófia, az egykori luxusbörtön lakója azt az örültséget vette a fejébe, hogy a zeneiparban fog elhelyezkedni, és már meg is írta első „rap”-dalát, amely hozzá méltóan a rágógumiról szól.

hirdetés
VV Zsófi rapperi babérokra tör?

Ahogy minden kiesett villalakó, úgy Szabó Zsófia is elhatározta, hogy továbbra is szerepelni fog a médiában. A naiva szerepkörbe tartozó lány a villában azt hajtogatta, hogy divattervezéssel szeretne foglalkozni, miután elhagyja a „börtönt”, azonban ezt a kijelentését most ő maga cáfolta meg.

Zsófika ugyanis – egy kis rivaldafény reményében – megmutatta tehetségét a zene világában is, azonban a kritikák nem a legfényesebbek. A villában királylánynak hívott lánynak a rapeléshez támadt kedve, és meg is írta első dalszövegét Rágógumi címen.

A szerzeményt a minap be is mutatta az RTL Klub, s a ma reggeli Morning Show-ban Sebestyén Balázsék értékelték. Balázs ezt a naiva által összehozott cukiságot csak úgy kommentálta, hogy jobb lenne, ha Zsófi tényleg a divat világában próbálkozna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek