Starity

Dobta barátnője VV Olivért

2011. február 23. 14:02   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombaként robban a hír: Enikő kidobta az exvillalakót, Olivért! A szerelmesek, mint kiderült, Enikő félrelépése miatt vetettek véget szerelmüknek, pedig korábban mindenki azt állította, hogy Olivér villabeli udvarlása fog véget vetni kapcsolatuknak.

hirdetés
Dobta barátnője VV Olivért

Mint tudjuk, Olivér elég sokszor tette a szépet Anikónak a villában, igaz, hangoztatva, hogy az ő szerelme a villa falain kívül várja őt. A két fiatal nemrég még az esküvőt szervezgette, sőt, Oli részben szerelme miatt távozott a luxusbörtönből.

Olivér a kiesése után a következőt nyilatkozta a Blikknek: „Reggel hétig beszélgettünk Enikővel, bőven volt mit megtárgyalnunk, de azt hiszem, a nehezén már túl vagyunk. Iszonyatosan féltem attól, hogy elveszítem. Ahogy beléptem a stúdióba, mindent kiolvastam a szeméből, és borzalmas volt látni, hogy valami nincs rendben. A videoüzenete után azt hittem, hogy már régen elhagyott, elköltözött, de szerencsére odáig nem jutottunk el, viszont ha én mentem volna vissza a villába úgy, hogy nem beszélhetek vele, csak látom, mennyire padlón van, belepusztultam volnamondta a Blikknek Olivér.

A lángoló szerelem úgy fest, csak eddig tartott. A szakítással kapcsolatos hírt Olivér az egyik közösségi oldalon osztotta meg: „Sziasztok! A hír igaz, tényleg elhagyott Eni. Úgy gondoltam, hogy veletek osztom meg először, mert nektek köszönhetek mindent. Sajnos Enikő volt az, aki megcsalt. Ezzel kapcsolatban kérlek, ne érdeklődjetek. Majd elmondok mindent. Üdv, Oli!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek