Starity

Kate Moss tervezi a saját esküvői ruháját

2011. február 24. 16:04   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Kate-nek rengeteg dizájner barátja van, mégis úgy döntött, hogy egyedi, saját tervezésű ruhában mondja ki az igent.

hirdetés
Kate Moss tervezi a saját esküvői ruháját

Mivel Kate Moss az egyik legnagyobb ikon, egyértelmű, hogy rengetegen örülnének, ha ők készíthetnék a modell esküvői ruháját.

Kate azonban mindenkit megbotránkoztatott, amikor kijelentette, egyik márkás ruhát sem kéri. Ő akarja megtevezni ugyanis a nagy alkalomhoz illő ruhát. Egy kis segítséget mégis kért Vivienne Westwoodtól, de a tervező az mondta, Kate-nek semmi szüksége rá.

Kate örül, hogy végre férjhez megy, bár sok gyötrelmes, fájdalmas kapcsolata volt. Járt már Mario Sorrentivel, Johnny Deppel, illetve Jefferson Hackkel – akitől lánya is született. Ezután a botrányos előadó, Pete Doherty menyasszonya volt 2007-ben pár röpke hónapig. Azt mondta, ha hozzáment volna, Alexander McQueen-ruhában tette volna.  Most azonban egy saját kezűleg készített ruha van tervbe véve.

A nagy napot 2011. július 2-ára tűzték ki. Azt nyilatkozták, hatalmas bulit akarnak, amiért mindent megtesznek, hogy emlékezetes maradjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek