Starity

Nagy Sándor a Csillag születik új házigazdája

2011. február 25. 10:10   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy volt a titkolózás, hogy vajon ki lesz Ördög Nóri partnere a tavasszal induló Csillag születik 3. szériájában. A választás egy elismert, ám eddig nem sok feladatot kapó műsorvezetőre, Nagy Sándorra esett.

hirdetés
Nagy Sándor a Csillag születik új házigazdája

Mindenki meglepődött, amikor csütörtök délelőtt kiderült, hogy ki is lesz a Csillag születik férfi műsorvezetője Ördög Nóra mellett. A választás pedig nem másra, mint Sándorra esett, akinek a neve talán nem is olyan ismeretlen. Sanyit a nézők korábban a Viva TV Alexaként ismerhették, de azóta eltelt jó néhány év, ám most Sándor újult erővel visszatér a tévék képernyőire.

„Nagy kihívás ez nekem – jelentette ki Sándor, aki elárulta, hogy nagyon meglepődött, amikor visszahívták a castingra. – Szó szerint megállt bennem az ütő, ez a műsor egy komoly szakmai szintlépés. Számomra ez a kérdés akkor dőlt el véglegesen, amikor kiderült, hogy Ördög Nóra lesz a műsorvezetőtársam. Belőle árad a nyugalom, és csak előnyömre válhat, ha vele dolgozom – dicsérte Nórit Sanyi, aki még attól sem tart, hogy sokan esetleg Sthol Andráshoz fogják hasonlítani. – Stohl András kitaposta ezt az utat és egy nagyon sikeres műsort csinált a csapattal együtt. Én kénytelen-kelletlen váltom őt ebben a szerepben, de nem akarom az ő hagyományait követni, nekem is van saját személyiségem.”


Ördög Nóra és Nagy Sándor az RTL Klub sajtótájékoztatóján

A csütörtöki sajtótájékoztatón nemcsak a férfi műsorvezetőt hirdették ki, hanem a döntnökök névsorát is nyilvánosságra hozták. Nagy meglepetés nem érte a nagyérdeműt, hiszen a legutóbbi szériához hasonlóan most is Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Fáy Miklós és Szirtes Tamás alkotja majd a szőrösszívű zsűrit, akik két éve már alátámasztották, hogy jól működnek együtt, így most ismét rajtuk a sor, hogy kiválasszák a legígéretesebb tehetségeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek