Starity

VV4: Milliókért fognak Alekoszra szavazni

2011. február 25. 15:03   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összefogtak Alekosz rajongói a neten, hogy az okostojásként bejutott görög félisten „minden körülmények között” visszajuthasson a villába szombat este.

hirdetés
VV4: Milliókért fognak Alekoszra szavazni

Éppenhogy Gombi kihívta párbajra Alekoszt, az elvetemült rajongók már abban a pillanatban szervezkedni kezdtek az interneten, hogy imádottjuk visszajuthasson a luxusbörtönbe.

Hegyén-hátán alakulnak a fanklubok a neten, közülük az eddig közel háromezer fővel büszkélkedhető lap kikötötte: csak abban az esetben fogadják be az újonnan érkező tagokat, ha rengeteg SMS-t küldenek kedvencükre, sőt, vannak olyanok is, akik több ezer forint értékben akarnak szavazni.

„Mi tényleg komolyan gondoljuk! Most már közel vagyunk a háromezres létszámhoz. Direkt felhívjuk az emberek figyelmét arra, hogy csak akkor csatlakozzanak hozzánk, ha nem sajnálják a pénzt Alekoszra! – mesélte Szabó Petra, az oldal egyik vezető tagja a Blikknek. – Rohamosan nő a tagok száma, a kiválasztásig szeretnénk hatezren lenni. Ez nem nagy dolog, mert egy nap alatt lettünk majdnem háromezren.”

A klub közösségi oldalán a tagok megígérték, hogy egy teljes kártyafeltöltésnyi összeget is ráköltenek Alekoszra, tehát közel 10 millió forintnyi SMS-t fog kapni az érdi nőcsábász.

Az exvillalakó, Olivér – igéretéhez híven – szintén szervezkedésbe kezdett: óriási, több ezres bulival készül a szombat estére, ahova már keresi a  segítőkész szervezőket, hogy Alekosz lássa, milyen sokan szeretik őt.

A kiesett villavagány által kezdeményezett „Mozgalom Alekoszért” elnevezésű facebookos oldalon már több mint 47 ezren verődtek össze. Saját oldalát pedig 75 ezren lájkolják, miközben Gombi lapján csak pár ezer fő  lézeng. Ha a számok nem csalnak, a kiesett versenyző terve biztosan teljesülni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek