Starity

Chanel Iman: „NY-ban nehéz beilleszkedni”

2011. február 25. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki úgy ismeri New Yorkot mint a Nagy Almát, a várost, mely sosem alszik. Sok fontos dolog történik ott minden nap – a beilleszkedés azonban nehéz, legalábbis Chanel Iman modell szerint.

hirdetés
Chanel Iman: „NY-ban nehéz beilleszkedni”

Chanel Iman ma már otthonaként szereti a csillogó nagyvárost, és úgy jár-kel az utcákon, mint aki ezer éve ott lakik, de ez nem mindig volt így. A gyönyörű lány ugyanis csupán néhány éve költözött az ország másik végéből, Los Angelesből New Yorkba karrierje miatt, és a beilleszkedés kezdetben nehezen ment.

„Nos, szerintem általánosságban nehéz itt emberekkel ismerkedni. Egész New York az üzlettel és a pénzzel foglalkozik. De persze a barátok, akikkel itt találkozol, őszinte jó barátokká is válhatnak.”

A Bal Harbour magazinnal készített interjújában arról is mesélt, hogy hétvégenként szeret elszabadulni a nagyváros zajától.

„Nyáron a legtöbb hétvégét Hamptonsban töltöm egy barátom házában. Amikor elkerülsz ebből a nyüzsgő nagyvárosból, egyszerűen jó pihenni” – mesélte Tali Jaffe újságírónak.

A „menekülési útvonala” pedig nem más, mint Miami. Gyakran, telente jár oda, hiszen készítenek katalógusfotókat a Victoria’s Secretnek. A lány, állítása szerint imádja, hiszen kedvenc étterme, a Casa Tua is ott található. Reméli, egy nap odaköltözhet.

„Ha elég pénzem lenne, Miami Beachen élnék, és New Yorkba csak munkaügyben jönnék. Az én életstílusom ilyen: hajók, tengerpart – bár a hurrikánoktól kicsit félek” – mondta a lány, aki maga is földrengések között nőtt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek