Starity

Justin Bieberé az Év legrosszabb albuma — NME

2011. február 25. 18:06   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NME Awardson Justin Biebert porig alázták: övé lett az Év legrosszabb albuma, de ő lett az Év legstílustalanabb embere is, míg a Jonas Brothers a Legrosszabb zenekar, Lady Gaga pedig az Év hőse lett.

hirdetés
Justin Bieberé az Év legrosszabb albuma — NME

Az NME Awards mindig is kíméletlen volt az agyonsztárolt tinikedvencekkel, jellemzően a tizenéves korosztályban nem túl népszerű előadók zsebelik be általában a díjakat.

Ám pár „becses” darab jutott a világsztároknak is, Justin Bieber például két díjat is hazavihetett: ő lett az Év legstílustalanabb előadója (olyan vetélytársakkal, mint Cheryl Cole, Ke$ha és Lady Gaga  – bár Gaga meglepően és kissé ellentmondásosan a Legstílusosabb előadó címére is esélyes volt), valamint a My Worlddel nyerte meg Az Év legrosszabb albuma megtisztelő címet is (itt Cheryl Cole-lal, Katy Perryvel, a Kings of Leonnal, valamint a My Chemical Romance-szel versengett).

Az Év legrosszabb zenekara címet pedig a Jonas Brothers vihette haza a Kings of Leon, a JLS, a Tokio Hotel és a 30 Seconds to Mars elől, az Év gazembere pedig David Cameron lett, de itt szintén jelölve volt Justin Bieber.

A kissé megtisztelőbb díjaknál Lady Gaga vitte el a Hero of the Year, azaz az Év hőse címet, ha már a Legstílusosabb előadó és a Legdögösebb előadó cím nem jött össze neki. A Legjobb blogoló pedig Hayley Williams lett, aki szintén esélyes volt a Legstílusosabb és a Legdögösebb előadó címekre is.

A Legjobb videó címet a My Chemical Romance zsákmányolta be, a Legjobb album az Arcade Fire-tól a The Suburbs lett, a Legjobb új zenekar címnek az egyre népszerűbb Hurts örülhetett, a Legjobb brit banda címet a Muse kapta, míg a Legjobb nemzetközi zenekar szintén a My Chemival Romance lett.

A filmek közül az Eredet című kasszasiker győzedelmeskedett, míg a sorozatoknál a Skins lett a nyerő. A lista alakulásának nagy részét a szavazók dönthették el. A teljes lista megtekinthető ezen a linken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek