Starity

Visszatérnek a Lila Akác-köz lakói

2011. február 26. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő szerdától új részekkel folytatódik a négy feleség pikáns története.

hirdetés
Visszatérnek a Lila Akác-köz lakói

A Született feleségek szériájának lényege most is az, hogy mindenkinek van valami szennyese. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy újabb titkokra derül fény a feleségek háza táján.

Először is ott van a Carlos édesanyjával történt tragikus baleset. Bree elmondja Gabrielle-nek, hogy a fia, Andrew ütötte el az anyósát annak idején. Gabrielle – e szörnyű hír hallatán – nem tudja, hogyan ossza ezt meg férjével. Bree azért mondta el ezt a rettenetes dolgot, mert rendbe akarja hozni eddigi életét, ugyanis elvesztette a megélhetését és Orsont.

Susan már nem lakik a kertvárosi szép házában, hanem egy lepukkant apartmanban nyomorog Mike-kal és MJ-vel, ugyanis az ő házába – a frissen szabadult – Paul Young és új felesége költözött. Susan munkát keres, hogy végre kikerüljenek a szegénységből.

Valószínűleg a Született feleségek új évadja ugyanolyan izgalmas, humorral teli és szórakoztató lesz, mint az eddigiek. A TV2 jövő szerdától, március 2-ától kezdi vetíteni a sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek