Starity

Kis híján bemocskolták Tolvai Reni nevét

2011. február 26. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk szerkesztősége a minap érdekes levelet kapott Tolvai Reni múltjával kapcsolatban.

hirdetés
Kis híján bemocskolták Tolvai Reni nevét

A hírnévnek árnyoldala is van, amit ezúttal a Megasztár-győztes Tolvai Reni is megtapasztalhatott. A Blikk szerkesztősége ugyanis pár napja levelet kapott egy ismeretlen férfitól, aki azt állítja, hogy kompromittáló videofelvétel van a birtokában a nagyváradi lányról, mely egy olyan játék során készült, ahol Renáta bizony nem éppen szégyenlős oldaláról mutatkozik meg.

A levél mellé csatolt néhány fotót is, amely első ránézésre valóban megtévesztő lehet bárki számára, ám tüzetesebb átnézés után kiderül, hogy egy másik, Renire nagyon hasonlító lány szerepel rajtuk.

A tehetségkutató nyertese így kommentálta az őt ért vádakat: „Sosem gondoltam bele, hogy az éremnek van egy másik oldala is, a verseny alatt persze már értek kisebb támadások, de azt, hogy valaki ilyet kitalál, egyszerűen nevetségesnek tartom. Felismerem saját magamat, és ez nem én vagyok. A fogam valóban hasonlít a képen látható lányéhoz, de nekem sosem volt ilyen sötét színű a hajam. Nem én vagyok a fotókon! – meséli Reni, aki utólag csak nevet a dolgon, bár komolyan gondolkodik bírósági peren is. – A szüleim azonnal elkezdtek aggódni, először tényleg nagyon megijedtek ettől az ügytől. Féltenek az esetleges bántó megjegyzésektől, a rosszindulattól, de aztán megnyugtattam őket, hogy nem kell aggódniuk. Vigyázok magamra, és megvédem magamat!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek