Starity

Tori Praver a második kollekcióján dolgozik

2011. február 26. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A topmodell múlt évben adta ki első fürdőruha-kollekcióját, a Tori Praver Swimweart, és máris elkezdett agyalni a következőn.

hirdetés
Tori Praver a második kollekcióján dolgozik

Tori Praver 23 éves modell igencsak elfoglalt mostanában. Miközben olyan híres márkáknak adja arcát, mint például a H&M, a Save the Children jótékonysági szervezettel dolgozik együtt és egyéb fotózásokon vesz részt, jön az újabb meglepetés: kiadja új fürdőruha-kollekcióját, melynek elődje 2010-ben került a boltokba.

„Ez valami olyasmi, amit kislánykorom óta akarok. Tudom, hogy messze nem könnyű, de éppen ez inspirált az új kollekció tervezésében. Szeretem a kihívásokat” – magyarázta Tori, aki bevallása szerint szereti az 50-es évekbeli trendeket keverni a mostaniakkal.

A második kollekció ruháin összekeverve találhatók különböző minták, színek és stílusok. Tori személyes kedvence a „The Betty” nevű bikini.

„A legfontosabb dolog, amit megtanultam, hogy nem lehet »jól« vagy »rosszul« tervezni. Nekem ez inkább személyes tapasztalat. Nagyon izgatott vagyok a kollekció kiadása miatt. A színek, a minták és a stílusok keveréke segítségével tényleg minden nő megtalálja azt a bikinit, amiben magabiztos lehet.”

És hogy hogyan tovább? Amíg nincs kész a teljes kollekció, Tori leginkább abba fogja befektetni az energiáját és kreativitását. A lány – aki maga is rengeteg fürdőruhás fotózáson vett már részt – ugyanúgy folytatja a modellkedést, és remélhetőleg láthatjuk majd a kifutókon is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek