Starity

Irina Sheik: „A modellkedés nem könnyű”

2011. február 26. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az orosz modell eloszlatta a tévhiteket a modellkedéssel kapcsolatban, és még a saját karrierjéről is mesélt egy kicsit a Sports Illustratednek.

hirdetés
Irina Sheik: „A modellkedés nem könnyű”

Mikor 2004-ben Irina Sheik megnyert egy szépségversenyt, eldöntötte, hogy komolyabban kezd foglalkozni a modellkedéssel. 2007-ben a Sports Illustrated Swimsuit Issue katalógusfotózásán vett részt, emellett számos fotóssal dolgozott együtt, akik segítettek elindítani nemzetközi karrierjét. Azóta Irina nem mondható kezdőnek a szakmában.

Jelenleg ő található a 2011-es Sports Illustrated Swimsuit Issue naptár címlapján, így válaszolt a magazin néhány kérdésére is. Őszintén: tényleg ennyire nehéz a modellkedés? – tették fel neki az első kérdést.

„Az emberek mindig azt gondolják, nagyon könnyű a modellszakma, ingyen utazgathatsz, élvezed az életed, és ezért fizetnek. De ez nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik! Őrült tempóban kell néha utaznod, rohanni a repülő után! Van, hogy nem is nézhetsz körül abban a városban vagy országban, ahol épp tartózkodsz. Egész nap dolgozol, aztán mész is új országba. Néha nagyon kemény” – vallotta be a gyönyörű, 177 centiméter magas lány.

Amikor arról kérdezték, melyik volt az a pont a karrierjében, amikor tudta, hogy befutott, egy kicsit elgondolkozott. Azt felelte, nem gondolja, hogy van olyan pont, mert minden nap másféle munkát végez.

És hogy mikor érzi magát boldognak? Senki nem arra a válaszra várt, amit végül Irina mondott: „Amikor ágyban maradok, pizzát eszem, és egész nap tévét nézek.”

Továbbá, hogyha élvezi az életet, jól érzi magát, és jót tesz azoknak, akiket szeret.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek