Starity

David Arquette 12 évesen kezdett el inni

2011. február 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sikoly-filmek sztárja, David Arquette 12 évesen lett az alkohol rabja.

hirdetés
David Arquette 12 évesen kezdett el inni

A 32 éves színész, David Arquette nemrég távozott a rehabról, és most már teljesen készen áll az újrakezdésre, és úgy érzi, képes végleg lemondani az alkoholról és drogról.

A Sikoly-filmek sztárja már 2010. december 29-e óta józan, és ezt ki is jelentette Oprah Winfrey show-jában, ország-világ előtt.

„Amikor először ittam sört, körülbelül négyéves lehettem. Lementem a pincébe az apámmal, ott tartotta a sört. Egyet elkaptam, és megittam. Tisztán emlékszem erre, s mondhatjuk, hogy ez az egyik legkorábbi emlékem, de végül is 12 éves voltam, amikor komolyan elkezdtem inni” – mesélte a színész.

David egyébként január másodikán jelentkezett be önként egy rehabintézetbe, mégis testvére, Patricia Arquette, és volt neje, a Jóbarátok sztárja, Courteney Cox ragaszkodtak ehhez: „Visszajöttem Miamiból, fáradt voltam, és kicsit ledőltem. Amikor felébredtem, Patricia és Courteney ültek az ágyamnál. Én pedig már akkor tudtam, hogy mit akarnak – folytatta. – Kihívtak a nappaliba, ahol ott találtam a legjobb barátomat, Hartwellt, és néhány pasast, akiket nem ismertem. Így léptek közbe” – zárta mondanivalóját a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek