Starity

Kutchernek kihívás volt Portmannel dolgozni

2011. február 27. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashton Kutcher egy interjú keretében beszélt őszintén kolléganőjéről, Natalie Portmanről.

hirdetés
Kutchernek kihívás volt Portmannel dolgozni

Natalie Portman és Ashton Kutcher a közelmúltban közös produkción tevékenykedtek – Csak szexre kellesz –, melynek a színészek természetesen minden percét élvezték. Nemrég egy interjúban Demi Moore kedvese is nyilatkozott a terhes művésznőről, s elárulta, hogy egyszerre áldás és átok is Natalie-val dolgozni:

„Ő talán a mi generációnk legjobb színésznője. Hiszem, hogy az. Ez áldás és átok is egyszerre. Először is tudod, hogy amit a veled szemben lévő csinál, az valódi, őszinte és gyönyörű. Ugyanakkor ha fényt gyújtasz egy sötét szobában, ott meg fog látszani a por. Kihívás volt ezt a szerepet eljátszani és annyira őszintének lenni minden jelenetben, mint ő” – mesélte Kutcher. Majd hozzáfűzte, mennyire szimpatikus számára Portman kisasszony: „Sokkal könnyebb, ha kedveled azt a személyt. És ő igazán szerethető. Nem hiszem, hogy ez olyan dolog lenne, amit megtervezhetsz, vagy csak úgy előállíthatsz. Én úgy látom, azzal működik igazán a kémia, akivel jól tudsz vitatkozni, és azt hiszem, Natalie és én is szeretjük, ha igazunk van. Azt hiszem, ez a jó kémia titka. De szerintem ő egy pohárral is jól kijönne, ha úgy akarná.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek