Starity

VV4: Éva az italtól agresszív

2011. február 27. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éva kirohanásai miatt már több villalakóval is megutáltatta magát, ezért rendszerint lelkiismeret-furdalás gyötri, majd jön a megszokott bömbölés, végül a nagy megbocsátás, és az egész kezdődik előröl.

hirdetés
VV4: Éva az italtól agresszív

A villa törtetőjeként bejutott lány beismerte, hogy a veszekedésekkel teli gyerekkorára vezethető vissza az egész, ugyanúgy, mint pánikbetegsége.

„Három gyermekünk van, elismerem, elég impulzív életet élünk, nálunk nem lehet unatkozni” – ismerte el Éva édesapja, Baukó György a Blikknek. Nógrádi Csilla pszichológus szerint pont ezek a gyakori családi viták vannak a legrosszabb hatással a gyerekek személyiségfejlődésére, ám sok gyereknek szokása – akaratuktól függetlenül – elsajátítani ezeket a rossz viselkedési formákat.

Évából főleg az alkohol hozza ki ezt a tulajdonságot, de a kérdés az, hogy ihat, ha gyógyszert szed a pánikbetegségére?

„Gyógyszerre inni: ez drogozásnak számít, és ez kihozhatja belőle a dührohamokat is. Nem értem, ­miért engedik ezt meg a műsorkészítők” – teszi fel a kérdést Nógrádi Csilla.

A Való Világ készítői nem vállalnak felelősséget senkiért, hiszen mint azt ők is mondták: felnőtt nő, tudja, mit csinál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek