Starity

Isla Fisher nem vágyik Oscar-díjra

2011. február 28. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Isla Fisher, akit legtöbben az Egy boltkóros naplója című filmből ismernek, elmondta, hogy nem nagyon hozzák lázba az Oscar-díjak.

hirdetés
Isla Fisher nem vágyik Oscar-díjra

Isla Fisher az a színésznő, akit nem nagyon érdekel a népszerű Oscar-díj, és erről el is mondta véleményét, miszerint jobban ragaszkodik ahhoz, hogy inkább vígjátékért – mint drámai alakításért – kapjon jelölést vagy díjat az amerikai Filmakadémián.

A bájos ausztrál művésznő – aki skót szülők gyermekeként látott napvilágot Ománban – elárulta, hogy nagyon is tiszteli az Oscar-díjra jelölt színészeket és persze a nyerteseket is, ám olyannyira odavan a komédiákért, hogy nem bánja, ha végül soha nem veheti át az aranyszobrocskát: „Imádom kihozni magamból a legrosszabb idiótát! Vicces. Sosem törekedtem Oscarra. Imádom a drámai filmeket, elismerem őket, imádom a drámai színészeket és színésznőket, de a legjobban a vígjátékokat szeretem” – mondta Fisher.

Sacha Baron Cohen felesége azt is közétette, hogy a munka mindig a második helyet fogja elfoglalni az életében, mivel számára a család az első, így csakis olyan felkérésekre mond igent, melyek érdeklik is: „Már anya vagyok, és nem szívesen vagyok távol a gyerekektől. Csak akkor dolgozom, ha tényleg megtetszik a forgatókönyv, a karakter, vagy a rendező személye.”

Isla igazábol bohócnak készült, és hogy ezt az álmát megvalósítsa, egy iskolát is elvégzett Franciaországban: „Egy bohóciskolában tanultam Párizsban, bohóc akartam lenni. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer filmekben fogok játszani, de nagyon élvezem. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ezt csinálhatom, és nagyon hálás vagyok érte minden pillanatban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek