Starity

VV Anikó új szerelmet talált

2011. március 02. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 bentlakói két új társat kaptak LL Junior és Kasza Tibi személyében. VV Anikó pedig új reményt, hogy végre rátalál a szerelem.

hirdetés
VV Anikó új szerelmet talált

A Való Világ Anikója, úgy tűnik, a híres pasikra vadászik. Bármikor bárkibe képes belehabarodni, ha az illetőnek van egy kis hírneve. Nem is olyan régen, még Király L. Norbi dobogtatta meg a lány szívét, olyannyira, hogy egy szerelmes levelet is küldött a fiúnak, utána – hírességek híján – Olivér volt a nagy imádata tárgya. Jelenleg azonban ismét új kiszemeltek vannak a pályán.

A Való Világ készítői két népszerű hazai énekest költöztettek be a villába, hogy készítsenek a villalakókkal egy-egy közös zeneszámot. LL Junior és Kasza Tibi 4 -4 lakót választott maga mellé és megkezdték a közös munkát. Anikó azonban, akár egy kamaszlány, rögtön megtalálta rajongása új tárgyát.

LL Junioron azonnal megakadt a szeme, és megkezdődött az újabb vágyakozás egy híres sztár után. A lány elmondta, hogy mindig is szerette az énekest, ráadásul jó pasinak is tartja. Anikó szinte el sem hiszi, hogy egy szobában aludhat vele. Úgy tűnik, ha Ani kijön, lesz mitől félnie a celebvilág férfitagjainak... bár biztos lesznek olyanok, akik tárt karokkal fogadják majd, ha csak egy éjszakára is...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek