Starity

Való Világ — Lakodalom

2011. március 02. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig egy hete még azt suttogta a sajtó, hogy szakítottak, de köszönik szépen, jól vannak, és megkezdték az esküvői előkészületeket. Igazi VV-lagzira számíthatunk.

hirdetés
Való Világ — Lakodalom

A Való Világ 4 egyik legmegosztóbb személyisége főként a szerelmi életével hívja fel magára a sajtó figyelmét. Olivér és Enikő kapcsolatának alakulását – az Anikóval (meg sem) történt affér után – egy ország nyomon követte. Felröppentek a hírek a szakításról, megcsalásról, rosszakarókról, de az az igazság, hogy a pár boldog, és már el is kezdték megszervezni a csodálatos esküvőjüket.

Olivér több szempontból mázlistának mondhatja magát, hiszen az anyacsatornája már ajánlatokat tett neki, a szerelme igent mondott arra, hogy az egész életét vele töltse el. A boldogságukat már csak az fokozza, hogy az esküvőjük sem fog túl sokba kerülni, hiszen a fiú exvillabeli társa, Gina esküvőszervezőként dolgozik.

Esküvőszervezőként tanulok, és nagyon remélem, hogy engem kérnek fel. Nagyon szeretném megszervezni a lagzit. Igazi VV-buli lesz – mondta el Gina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek