Starity

VV Gigi áldott állapotban?

2011. március 02. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az már biztos, hogy Gigi és Jerzy egymásé lettek a villában a kameramentes óra folyamán, de az is lehet, hogy már többször is. Gigi tegnap óta rosszullétekre panaszkodik.

hirdetés
VV Gigi áldott állapotban?

A nézők szavazták meg azt a kameramentes órát Giginek és Jerzynek, amire már nagy szükségük volt. A nyugiszobában kettesben eltöltött idő után mind a ketten nagy mosollyal az arcukon tértek vissza a villaközösségbe. Akkor még senki sem tudta, hogy megjátsszák magukat, vagy tényleg történt valami kettőjük között.

A lepelt Gombi rántotta le róluk először, aki állította, biztos benne, hogy megvolt barátjának a lány, és abban is, hogy ez egy nagyon élvezetes óra volt mindkettőjük számára. A villaélet pedig ment tovább a maga kerékvágásában, mi nézők viszont még mindig nem tudhattuk biztosan a dolgot, hiszen Gombi nem volt a szerelmesekkel a szobában.

Gigi azonban tegnap elszólta magát. A lány reggel rosszullétre panaszkodott, hányingere volt és szédült, ráadásul az ágyból sem tudott kikelni. Az első gondolata – és rémülete – az volt, hogy teherbe eshetett. A szerelmes szépfiú felé nem is titkolta a gondolatmenetét, és rákérdezett: „Megtermékenyítettél?”

Jerzy sem kezelte poénosan a dolgokat, inkább azonnal felajánlotta, hogy kér egy terhességi tesztet a szerkesztőktől. Gigi viszont úgy döntött, hogy egyelőre ebből nem kér. Ki tudja, lehet, hogy útban van az első VV-bébi? Lehet, hogy már korábban is ágyba bújtak egymással, csak nem mutatták a kamerák? A villában már szinte minden megtörténhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek