Starity

Nyilvánosságra került Xtina rendőrségi fotója

2011. március 02. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke énekesnő kedden került dutyiba, ugyanis párjával ittasan ült autóba. Most fény derült néhány új információra, ráadásul az interneten már megtalálható a rendőrségi fotó is.

hirdetés
Nyilvánosságra került Xtina rendőrségi fotója

A 30 éves énekesnőt a minap letartóztatták párjával, Matt Rutlerrel együtt. A férfit ittas vezetés miatt csukták le, viszont az okot, amiért Xtina rács mögé került, eddig nem tudhattuk – ám most erre is fény derül, ráadásul az E! News nyilvánosságra hozta Chris rendőrségi fotóját is.

Nemrég Steve Whitmore, a Los Angeles-i Sheriff Department szóvivője azt nyilatkozta, nem hozzák nyilvánosságra Christina Aguilera rendőrségi fotóját. Azt viszont elmondta, csak saját biztonsága érdekében került hűvösre az énekesnő. Azt is tudhatjuk már, hogy nem sokkal letartóztatása után reggel fél nyolckor ki is engedték az előzetesből.

A párt kedd hajnalban állította meg a rendőrség. Christinát nyilvános részegség miatt, a barátját pedig ittas vezetés miatt tartóztatták le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek