Starity

Christina Aguilera zsűritag lesz

2011. március 05. 13:01   |   Szerző: cinthyy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC csatorna új tehetségkutató műsort készít, melyben örömmel látják Christina Aguilerát is.

hirdetés
Christina Aguilera zsűritag lesz

Az öt Grammy-díjas énekesnőt felkérték, hogy legyen zsűritag az NBC csatorna által készülő The Voice nevű tehetségkutató műsorban. Christina Aguilera mellett még Cee Loo Green és Adam Levine is részt vesz zsűriként.

Christina örömmel elfogadta a felkérést: „Izgatott vagyok, hogy részese lehetek egy olyan csodálatos projektnek, amely a zenét ünnepli, és egyben a mögötte lévő tehetséget is. Adtak egy lehetőséget, hogy segíthessek új előadóknak a karrierjük felépítésében és álmaik elérésében, amit tárt karokkal fogadok. Boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok a Grammy-díj-nyertes Adammel és Cee Loo-val.”

Mark Burnett hozzátette: „Amikor elhatároztam, hogy létrehozom a The Voice-ot, azonnal tudtam, hogy az első választásom egy női tehetségre, Christina Aguilerára fog esni. Christinának tökéletes hangja van, és tagadhatatlanul fontos személy a zeneiparban. Ő a The Voice megtestesítője.”

Aguilera mostanában folyton a hírekben szerepel – sajnos nem éneklése révén, hanem a letartóztatási balhé miatt, és mert majdnem elesett a Grammy színpadán, valamint a félresikerült himnuszbaki miatt. A műsor szerkesztőit ez cseppet sem zavarja, sőt, remélik, hogy ez megnöveli majd a nézettséget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek