Starity

Kendra Wilkinson táncra perdül a tévében

2011. március 05. 11:11   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Playboy-playmate készen áll arra, hogy meghódítsa a táncparkettet – amit nem máshol, mint a Dancing with the Starsban mutat meg.

hirdetés
Kendra Wilkinson táncra perdül a tévében

A Dancing with the Stars amerikai tévésorozat, amely abban különbözik a többbi táncműsortól, hogy hírességek versengenek egymással. Olyan sztárok szerepeltek már benne, mint Stacy Keibler, Mel B, Brooke Burke, Nicole Scherzinger vagy Kelly Osbourne. A műsor szervezőinek legújabb kiszemeltje pedig nem más, mint Hugh Hefner egykori barátnője, Kendra Wilkinson.

„Ez a lehetőség nem is jöhetett volna jobbkor az életemben – mondta a szőkeség. – Már majdnem olyan a testem, mint a kisbabám előtt, szóval nagyon izgatott vagyok, hogy felpróbálhassam a jelmezeket! Mindig is imádtam ezt a műsort, nagyon jó lesz benne szerepelni. Van bennem versengési szellem, és izgatott vagyok, hogy megmutathassam.”

A legújabb, 12. évadot tavasszal forgatják, és várhatóan 2011. március 21-én láthatjuk viszont az amerikai csatornákon. Kendra partnere Louis van Amstel lesz.

Kendra a 12. évadban olyan sztárokkal fog versengeni a fődíjért, mint Petra Nemcova szupermodell vagy Chelsea Kane Disney-színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek