Starity

Snooki kitálalt a Rolling Stone-nak

2011. március 05. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Snooki a Rolling Stone című magazin címlapján szerepelt, a mellé készült interjúban pedig Jessica Simpsonról, a hírnévről és a jövőjéről beszélt.

hirdetés
Snooki kitálalt a Rolling Stone-nak

Snooki – azaz Nicole Polizzi – tudja, hogy a napjai meg vannak számlálva a Jersey Shore-nál. Bár már tavaszra is van terve – a csapattal Olaszországba mennek forgatni a realityshow új évadját –, a lány már azt is tudja, a valóságshow után mihez fog kezdeni magával.

„Ha a Jersey Shore véget ér, újabb valóságshow-t fogok készíteni. Ha az MTV-nek nem kell, majd egy másik csatorna elfogadja. Azt szeretném, hogy olyanná váljak, mint mondjuk Jessica Simpson; milliókat keres. Próbálok én is hasonló karriert építeni, mint ő, mert a Jersey Shore után már nem lehet normális állásom. Mármint el tudjátok képzelni, hogy megyek és beülök egy asztal mögé?”

Nem mintha a lány népszerűtlen volna, hiszen csak Amerikában több mint 8 és fél millió tévénéző vált csatornát minden héten, hogy megnézze Amerika első számú partilányát a csapatával bulizni. Ettől függetlenül Snooki azt mondja, a kritikusoknak igazuk van, hogy néha fárasztó a vad élete.

„Ha valami hülyeséget csinálok, ami általában mindig megtörténik, utálom. Nyilvánvalóan a műsorba csak a jó jeleneteket vágják be, és a jó jelenetek azok, amikor lerészegedünk. Semmi mást nem látok magamról, csak hogy részeg vagyok, meg elesek – magyarázta. – Ilyen vagyok, ha bulizok. De néha, ha visszanézem magam, olyan gondolatok mennek keresztül az agyamon, mint hogy »Komolyan, Nicole? Tiszta alkoholista vagy. Izzadsz, lefolyt a sminked, undorítóan nézel ki«. Mert tényleg.”

Az, hogy a nap 24 órájában kamerák követik minden lépését, csak még rosszabbá teszi a Jersey Shore talán legfényesebb csillagának kedvét.

„Ezért őrülünk meg, ezért veszekszünk, ezért iszunk. Két hónapig élünk egy házban. Nincs telefonunk, tévénk, rádiónk vagy internetünk. Ha az elnök meghalna, meg sem tudnánk. Ez olyan, mint egy börtön... kamerákkal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek