Starity

Kate Winslet: „Férfi nélkül is boldog vagyok”

2011. március 08. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznőről elmondhatjuk, hogy igen felkapott lett mostanában. Egy hete még a meg sem jelent Glamour magazin címlapján láthattuk viszont, most pedig az áprilisban megjelenő brit Vogue címlapján pózol, de nem is akárhogy! Platinaszőkére festett hajjal.

hirdetés
Kate Winslet: „Férfi nélkül is boldog vagyok”

Az Oscar-díjas színésznő az áprilisban megjelenő Vogue magazin címlapján tündököl egy gyönyörű Roland Mouret ruhában – jelentette be a híres divatfotós, Mario Testino. Ennek alkalmából rövid interjút is adott a sztár:

„Megtapasztalni azokat a dolgokat, amikor egyedül vagyok… nos, igen, ez egy nagyon furcsa helyzet, de ez talán abból adódhat, hogy még nem szoktam hozzá, mivel nagycsaládban nőttem fel, teli emberekkel, ezáltal sosem voltam magányos – ecsetelte a magazinnak. – Azon a ponton, ahol jelenleg vagyok, elmondhatom, hogy imádom. Igazán szükségem volt már arra, hogy egy férfit se kelljen körülugrálnom. Ez egy meglepetés arra, hogy felfedezzem az egyedüllét apró örömeit.”



Fotó: Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek