Starity

Johnny Depp szeret különcködni

2011. március 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp negyedszerre bújik a rumvedelő kalóz bőrébe, és az új produkció plakátjai már meg is érkeztek.

hirdetés
Johnny Depp szeret különcködni

Ugyan A Karib-tenger kalózai szereplőgárdája némiképp megváltozott, ám a hőn szeretett Jack Sparrow kapitányunk ugyanaz maradt Johnny Depp személyében. A színész negyedszerre válik kalózzá a képernyőn, és a People magazinnak arról mesélt, mennyire szeret „különc” lenni.

Depp maga a furcsa dolgok megtestesítője – állítja a The Sun. Az egyik furább szerepet a másik követi. Ilyenek például a teát kortyolgató Bolond Kalapos, a csokigyáros Willy Wonka, vagy maga Ollókezű Edward. A színész tudatosan választ különleges szerepeket, úgy érzi, ezáltal egyre többet kell bizonyítania.

„A gyerekek úgymond a csatárok, akiket nem szennyezett be semmilyen szellemi elvárás. Sokkal több dolog befogadására képesek, mint a felnőttek, mert szabadok. Őket nem zavarja semmilyen furcsaság, hamarabb békélnek meg vele, mint bárki. És igen, jobban bízom egy ártatlan gyerekben, mint egy áruló felnőttben” – nyilatkozta Depp a legújabb interújában.

Jack Sparrow szerepét eredetileg a gyermekei miatt vállalta el, így a negyedik részben – ami május 21-én jelenik meg – nekik bizonyít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek