Starity

Megjelent Christina Perri második kislemeze

2011. március 12. 18:06   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Christina Perri, az egyik legújabban felfedezett amerikai énekesnő második kislemeze, amely az Arms címet viseli.

hirdetés
Megjelent Christina Perri második kislemeze

Cristina Perri kiskora óta arra a pillanatra vár, hogy hivatalosan is megjelenhessen egyik szerzeménye. Ez a nap most eljött, Perri pedig hivatalos oldalán egy kisebb videobloggal is meglepte rajongóit ez alkalomból.

Ugyan ez csak kislemez, azonban hamarosan a boltok polcain tündökölhet Cris első nagylemeze is, amely május 10-én jelenik meg Lovestrong címmel. Elmondása szerint sok emlék fűzi ehhez a dalhoz, de nem ez az egyetlen megjelent szerzeménye, ugyanis a Jar of Hearts című dalához klip is készült, amely viszont nem ért el olyan nagy sikereket.

Az énekesnő az Arms címet viselő dalt legelőször a PST Live Lounge-ban adta elő, amely fellépés óriási sikert aratott a hallgatók körében. Egyelőre megerősítetlen felvetés az, hogy a dalhoz klip is fog készülni. Mindenesetre a Lovestrong album várhatóan május 10-én jelenik meg, melyen többek között ez a dal is helyet kap majd.

Christina akusztikus verzióban énekli először az Arms cmű dalt a PST Live Lounge-ban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek