Starity

Tavasszal a virágminta uralkodik

2011. március 10. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es tavaszi ruhakollekciók legmeghatározóbb mintája a virágminta lett, amit idén szinte az összes divattervező felhasznált.

hirdetés
Tavasszal a virágminta uralkodik

A tavasz vidám évszak, és mivel lehetne ezt jobban kifejezni, mint a divattal? Valószínűleg ez futhatott át a legnevesebb divattervezők fejében, ugyanis az idei tavaszi ruhaköltemények egytől egyig virágokban pompáznak, és a türkiz, valamint babarózsaszín díszíti őket.

Apró virágok, egybemosódott formák jellemzik a tavaszi divatot. Hangulatát a jellegzetes színárnyalatok mellett romantikus szabásminták is kiegészítik. A bőrszárú nadrág, a fodros, buggyos, húzott blúzok az új évszak nagy slágerei lesznek. A legmeghatározóbb színek a zöld, a kék, a türkiz és a halvány rózsaszín lettek, de a mályvaárnyalatok is rengeteg ruhán megtalálhatóak. A jellegtelen szürkét ezúttal leginkább lilával kombinálják, hiszen a két szín tökéletesen kiegészíti egymást.

Rengeteg márka promóképein láthatjuk a virágmintát – például Behati Prinsloo népszerűsíti az új trendet a Nextnek pózolva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek