Starity

Palvin Barbi retrodíva lett a Vogue kedvéért

2011. március 10. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar topmodell rohamosan törtet előre a ranglétrán. Igaz, hogy a divathetek egy részét betegsége miatt, másik részét pedig fotózás miatt mondta le, de nincs olyan hét, hogy ne hallanánk a gyönyörű lányról.

hirdetés
Palvin Barbi retrodíva lett a Vogue kedvéért

Ezúttal a brit Vogue áprilisi számában pózol Barbi, Glen Luchford csodás képeivel. Ez a post-punk stílus pedig nagyon jól áll a magyar modellnek.

A Glamour magazin stylistja, Kökény Nikoletta így vélekedett a divatanyagról: „Egy kicsit rendszerellenes, egy kicsit kirívó, és nagyon más, mint a megszokott. A post-punk stílus meghatározó darabjai nem minden esetben illenek egymáshoz, ám egyben valahogy mégis jól mutatnak a darabok. A régi-új trendhez az inspirációt a 60-as, 70-es évek lázadó fiataljai által viselt ruhák adják, ami ebben a szezonban is bátran viselhető. Szexi, nőies csőszoknyák, mintás pamutpólók, forrónadrágok, és akár egy szexi állatmintás tunika is szóba jöhet ruhavásárláskor. A kalap, a necchálós kesztyű, a szegecses kiegészítők vagy akár egy tengeri kagylókból készített nyaklánc is tökéletes kiegészítője lehet a stílusnak. A lényeg, hogy ezeket jól mixeld össze, és bátran viseld akár a hétköznapokon is.”

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek