Starity

Anahí megőrült!

2010. május 29. 01:01   |   Szerző: Cazador

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anahí megőrült; persze csak legutóbbi videoklipjében, melynek egy elmegyógyintézet ad helyet. A bemutatkozó slágere után június 1-jén kerül bemutatásra második kislemezének klipje, a Me hipnotizas (Hipnotizálsz), amiben nem csak Anahít láthatjuk lenge öltözetben, de látványelemekben és pontosan koreografált táncokkal gazdag kisfilmre számíthatunk. A napokban jelenik meg a kizárólag Spanyolország számára készített videó, a Quiero (Akarom) is.

hirdetés
Anahí megőrült!

A Mi delirio (Az őrületem) Anahí, mexikói énekes- és színésznő ötödik stúdióalbuma, ami az EMI gondozásában jelent meg 2009. november 24-én. A lemez az énekesnő első megjelent kiadványa az RBD együttesből való távozása óta. A korongon az elektropop, a dance, a ballada és a latin könnyűzene műfajai keverednek.

Anahí önmagát is meghazudtolva egy valóban remek albumot készített, érezhető rajta a remek produceri közreműködés Claudia Brant személyében és a Kinky együttes részvételében. Anahí olyan zeneszerzőkkel dolgozott együtt, mint Guillermo Rosas, Ángel Reyero, Gloria Trevi, Rudy Maya vagy Emilio Ávila.

A mindössze 11 dalt tartalmazó albumot energikus előadásmód és gyors tempó jellemzi, lassú számnak egyedül a Te puedo escuchar (Meghallgathatlak) mondható. Talán épp rövidsége miatt – hiszen a lemez játékideje nincsen 40 perc - is élvezhető.

Az elsőnek kimásolt kislemez a címadó dal volt a Mi delirio, ami nem váltotta be a hozzáfűzött reményket, mert a Billboard Latin Pop Songs listáján csak a 29. helyet sikerült elérnie. Stílusát tekintve elektropop, és igazán fülbemászó dallama van; nem csoda, hogy a megjelenése napján vezette az iTunes letöltési listáit Mexikóban. Második nemzetközi kislemeze a dance-pop stílusú Me hipnotizas (Hipnotizálsz engem), melyet az elismert énekesnő Gloria Trevi írt Anahínak az ő felkérésére. Ki kell még emelni a No te quiero olvidar (Nem akarlak elfelejteni) című számot, ami egy közepes tempójú rock-ballada, és tökéletesen kihangsúlyozza Anahí kiváló vokális képességeit. Egy Amanda Miguel-feldolgozás is helyet kapott a korongon, ez a lendületes Él me mintió (Ő hazudott nekem), ami kicsit áthangszerelve és modernizálva talán jobban szól mint az eredeti.

A lemezzel nem csak a latin zene szerelmesei járnak jól, hanem mindenki, aki kedveli a könnyűzenét, hiszen ez az album Anahí újjászületése, mellyel meg akarja mutatni a világnak, milyen az ő őrülete.

Itt megnézheted a lemezhez készített hivatalos reklámfilmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek