Starity

Tovább kuszálódik a Kardashian lányok sorsa

2011. március 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim, Khloe és Kourtney Kardashian sorsa összekuszálódik, és a Kardashian családról szóló reality egy kicsit botrányosabb lesz, mint amire eddig számíthattunk.

hirdetés
Tovább kuszálódik a Kardashian lányok sorsa

Az első két évad már Magyarországon is véget ért,  s most következik a harmadik, ami egyszerre lesz elképesztő és botrányos.

A három gyönyörű nőver – Kim, Khloe és Kourtney – szembesül a siker és a csillogás kegyetlen oldalával, ami eddigi luxuséletüket fenekestől felfordítja. 

Az új évadban kiderül, hogy a gyönyörű Khloe milyen célból került börtönbe, de abba is betekintést nyerhetünk, hogy hogyan is zajlott Kourtney első címlapfotózása. A lányok ellentmondásos viselkedése pedig odáig fajul, hogy még rokonságukat is megkérdőjelezik, sőt, a testvérek szerelmi kapcsolatai is sorra válságba kerülnek majd.

A lányok vajon képesek lesznek megbirkózni a rájuk leselkedő gondokkal, és sikerül-e visszatalálniuk egymáshoz? – A magyar VIVA március 10-étől kezdte el sugározni az új évadot, amiben minden kérdésünkre választ kaphatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek