Starity

VV4: komoly jövő áll előttük?

2011. március 14. 17:05   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rubin Kristóf, a Való Világ főszerkesztője szerint komoly karrier áll Anikó, Alekosz és Olivér előtt.

hirdetés
VV4: komoly jövő áll előttük?

Rubin Kristóf, a Való Világ kreatív szerkesztője szerint a bent lévő villalakók, Nádai Anikó, Nagy Alekosz, valamint a kiesettek közül Simor Olivér lesz a befutó a celebvilágban. 

„Nekik hatalmas nagy esélyük van arra, hogy ha kijönnek a luxusbörtönből, akkor a tv-nél maradjanak. Alekosznak inkább a zenélésben, vagy olyan játékokban, mint a Celeb vagyok, ments ki innen lenne nagy szerepe. Olivér a műsorvezetésben lenne jó, ahogy Anikó is. Olivér humoros, vicces figura, így biztos jó hatással lenne a közönségre. Anikó gyönyörű, remekül olvas, vicces szókimondó csajszi. Persze nem biztos, hogy kapnak is munkát” – mondta a VV-szerkesztő.

A szerkesztő szerint jó zenei és táncoskarrier áll a testvérpár előtt. Azt nyilatkozta, hogy az eddig kiesett villalakóknak is megvan a hírnevük, hiszen Gomit, Olivért, Ginát és Kristófot is hívják sok helyre. Talán Zsófi és Ildi nem tudnak mit tenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek