Starity

Újabb információk az AM negyedik albumáról

2011. március 13. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arctic Monkeys negyedik stúdióalbumára már évek óta várnak a rajongók. Most végre felkerült a negyedik korong rövid ismertetője a Wikipediára.

hirdetés
Újabb információk az AM negyedik albumáról

Természetesen nem volt elég, hogy az Arctic Monkeys csütörtökön feltöltött egy vadiúj képet (fent) a tagokról a Facebook-oldalára, de a Wikipediának valahonnan sikerült hozzájutnia az albumot illető információkhoz. Ezekből megtudhattuk a(z egyik) legfontosabbat, az album címét, amely Suck It and See. Nos, sokak szerint meglehetősen szokatlan ez az elnevezés tőlük, főleg, hogy ezelőtt nem volt olyan stúdióalbumuk, amely egy, a CD-n szereplő dalról lett volna elkeresztelve, pedig a Wikipédia értesülései szerint az lemezen szereplő tizenegyedik számnak szintén ezt a címet adták.

Az album producere James Ford – akivel a Humbug című korongot is készítették –, kiadói pedig a Warner Bros., az EMI és természetesen a Domino Records lesznek. A tagokat illetően nem történt változás, a felállás ugyanaz: Alex Turner – ének, gitár, orgona –, Jamie Cook – gitár –, Nick O'Malley – basszus, vokál –, Matt Helders – dobok, vokál –. A dalszövegeket szintén Alex Turner írta, a zenét pedig az Arctic Monkeys szerezte. 

A csapat nem nyilatkozott még azzal kapcsolatban, hogy a Brick By Brick című dalhoz – amelyben többnyire Matt Helders hangját hallhatjuk – és annak videoklipjéhez kiadnak-e kislemezt is.

A végére maradt a legfontosabb: a srácok az album megjelenését Észak-Amerikai turnéjuk befejeztével dobják piacra, azaz 2011. június 6-án már megvásárolható lesz az Arctic Monkeys negyedik stúdióalbuma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek